5 způsobů, jak Reservando využívají mateřské školy

Nejčastěji si Reservando objednávají mateřinky kvůli efektivní organizaci zápisů. Jakmile ale objeví široké možnosti rezervačního systému, využívají ho také v řadě dalších situací.

Zápisy

Zápisy, které organizují mateřské školy, jsou podstatně jednodušší než ty, o které se starají školy základní. Jedno však mají společné – pedagogové se potřebují setkat s rodiči a převzít od nich potřebnou dokumentaci.

Reservando umožní mateřským školám vypsat termíny, kdy mají prostor dokumenty převzít. Zároveň v přihlašovacím formuláři mohou listiny zveřejnit. Rodičům tak stačí „zakliknout“ datum a čas návštěvy mateřinky, vytisknout formulář, vyplnit jej a podepsat. S ním (a ostatními podklady) se dostaví do mateřské školy.

Třídní schůzky

Několikrát do roka je potřeba, aby se učitelé a učitelky potkali s rodiči osobně. Reservando jim nabízí možnost, jak potvrdit účast na schůzce, tak (stejně jako u zápisů), předat nejrůznější písemnosti a podklady.

Konzultace

Nabídky konzultačních hodin pro rodiče, ale i zájemce o umístění dítěte ve školce, jsou dnes naprosto běžné.

V systému Reservando mohou školky vypsat termíny a časy konzultací, rodiče si pak podle svých možností a potřeb konzultaci snadno „objednají“. Navíc mohou pedagogům poslat krátký vzkaz k tématu setkání.

Výlety

Výlety nebo vícedenní pobyty v přírodě patří do života každé mateřské školy. Jejich organizace je pro pracovníky školního zařízení mimořádně náročná, komunikace s rodiči může být komplikovaná.

Díky rezervačnímu systému Reservando mohou školy rodičům předat všechny důležité informace a nechat si potvrdit účast jednotlivých dětí na akci.

Ostatní aktivity

Plavání, jazykové kroužky, odpolední vycházky s rodiči… to všechno je možné organizovat za pomoci systému Reservando.

Pro mateřské školy je Reservando způsob, jak zefektivnit komunikaci s rodiči a organizovat své aktivity pohodlně, rychle a přehledně.

Zaujal vás rezervační systém Reservando?